Informatie over verplaatsing naar Gent

Geupbliceerd op zaterdag 10 oktober 2015 | Category: Verplaatsing

Op zaterdag 24 oktober om 20u30 spelen wij in Gent tegen de huidige landskampioen. Deze match is voor de thuis supporters helemaal uitverkocht maar voor ons is er nog plek in de Ghelamco Arena (in totaal 931 plaatsen).

Je kan gewoon de wagen nemen, toch raden wij iedereen aan om met één van de supportersbussen mee te gaan richting Gent. Er is parking aanwezig voor 8 bussen. Ook is er plaats voor personenwagens maar deze is zeer beperkt en ook betalend. Deze parkeerkaart kost €15 (evenveel als een busverplaatsing als niet lid) en moet je in VVK kopen op de dienst ticketing van KVO.

Ook rond de Ghelamco Arena zijn de parkeermogelijkheden schaars. De meeste parkings rond het stadion zijn bestemd voor KAA Gent suppoters en zijn ook betalend. Voor de veiligheid van uzelf en uw bezittingen raden wij dus aan om mee te gaan met één van onze bussen.

Onze supportersbussen vertrekken op hun vertrouwde plekken. Taverne Nr9, Cafe Den As, Afrit/oprit Loppen en Aalter.
Voor mensen die niet in de buurt van Oostende wonen, raden wij aan op te stappen in Aalter. Hieronder kan u een kaart vinden waar je kan parkeren + de plek waar we opstappen. Van Aalter tot in Gent is +- 20 minuten rijden. Je wordt het stadion binnengereden onder politiebegeleiding alsook bij vertrek.

Tickets zijn beschikbaar voor de prijs van €21 voor volwassenen en €11 voor jongeren onder de 16 jaar.. Dit ticket kan je ter plekke kopen of samen met de busverplaatsing. Als je kiest voor de 2de optie, zal je je toegansticket krijgen bij het opstappen op de bus.

Een busverplaatsing kost €10 voor leden en €15 voor niet leden. Dus waar wacht je op! Schrijf je vliegensvlug in en ga mee om onze kustboys aan te moedigen tegen de Buffalo’s van KAA Gent!

Let op: Zodra de bussen volzet zijn, gaan wij bekijken of de vraag groot genoeg is om extra bussen in te leggen. Als je zeker wilt zijn dat van zodra er een extra bus is, gelieve dan te mailen naar info@kustboys.be met als onderwerp ‘Busverplaatsing KAA Gent’. Vermeld zeker je naam, telefoonnummer en aantal personen + hun naam en of je een toegangsticket wilt. Ben je lid, vermeld dan zeker ook je lidnummer en dat van eventuele mede passagiers.

"Woar Is Oostende? In Gent is Oostende!"

Blauw: Opstapplek
Rood: Parkeerplaats

Menu