× Home Over Ons Supportersclubs Kalender Fotos KustboysTV Forum Shop Contact

Op ons praatcafé kan je al je vragen stellen een aantal prominente KVO figuren zoals de staf, spelers, bestuursleden ...
Tijd voor een open debat tussen de supporters en de club. Wat vinden de KVO'ers van de seizoensstart, maar vooral, wat vinden de supporters ervan? Hebben de supporters nog suggesties? Op deze avond kan het allemaal besproken worden. In de toonzaal van Ford Unicars is er dus een mooie avond gepland. Maar uiteraard is dit niet het enige wat er te doen valt. Na het 'officiële' gedeelte is er tijd om na te kaarten met een hapje en een drankje.

Wie mag er allemaal komen?

Alle supporters van KVO zijn welkom. Het maakt ons niet uit of je lid bent van de Kustboys of niet. Uiteraard is er de mogelijkheid om de avond zelf lid te worden, zo kan je nog steeds goedkoper mee met de bus én krijg je de waarde van je inschrijvingsgeld terug in de vorm van een KVO fanshop-voucher. Om organisatorische redenen vragen we wel om op voorhand in te schrijven. Zo hebben we een inschatting van hoeveel pintjes we moeten koud zetten. Je kan inschrijven tot alle plaatsen volzet zijn.

Hoeveel kost het om te komen?

And for the fun part... We kunnen jullie dit dankzij Ford Unicars volledig gratis aanbieden. Je mag komen luisteren, een vraag stellen, van een cola en een frietje genieten voor de prijs van, 0 Euro! Schrijf je dus snel in en dan zien we je op dinsdag 23 oktober 2018 om 19u.

Schrijf je snel in

Inschrijven kan via praatcafe.kustboys.be want vol = vol