× Home Over Ons Supportersclubs Kalender Fotos KustboysTV Forum Shop Contact

We hebben er al één keer van geproefd. Wie er toen bij was, kent het onbeschrijfelijke gevoel. Een bekerfinale is voor een club als KV Oostende een uniek moment.
En dus willen we graag opnieuw naar de Heizel. Drie wedstrijden scheiden ons nog van een nieuwe stunt. Eerst moeten we voorbij Eupen en daar willen we absoluut in slagen. Jullie steun, Kustboys, kan daarbij superbelangrijk zijn. Daarom zorgt KV Oostende voor gratis tickets én busvervoer voor zijn fans. Ga jij ook mee?

Het is de verste verplaatsing die je kan maken... van Oostende naar Eupen. Geen evidente trip, dat weten we, maar op woensdag 19 december willen we die reis met zoveel mogelijk fans van KV Oostende maken. Om 20u spelen we aan de Kehrweg om een plaats in de halve finale van de Croky Cup. Vastberaden willen we die kans niet laten liggen.
We beseffen dat er normaal relatief weinig volk zal meereizen, maar daar willen we zelf iets aan veranderen! Het is trouwens de enige wedstrijd die je niet op tv zal kunnen volgen.

KV OOSTENDE BETAALT ZELF DE TICKETS VAN DE FANS & DE BUSREIS!

1. Reis je mee met de bussen?
KV Oostende zorgt via partner Keolis dat elke supportersclub die wil een GRATIS bus kan inleggen richting Eupen.
Niemand hoeft dus te betalen voor zijn busreis.

Wat moet je dan doen?
a) Ga je mee met een bus van een supportersclub?
Verschillende supportersclubs leggen een bus in richting Eupen. Je kan jezelf via deze pagina inschrijven voor deze verplaatsing!
Meld je op woensdag 19 december aan op het vertrekuur bij één van de lokalen en je krijgt er zowel je busticket als je wedstrijdticket.
En dat alles helemaal GRATIS!

b) Ga je mee met een bus van aan de Versluys Arena?
Omdat niet iedereen makkelijk aan een lokaal van de Kustboys geraakt, zal er ook een bus vertrekken aan de Versluys Arena.
Wil je mee met die bus, kom dan naar de fanshop voor een gratis busticket & wedstrijdticket. Geen online reservering mogelijk.

OPMERKING: De bussen zullen vermoedelijk rond 15u vertrekken

2. Wil je met eigen vervoer naar Eupen?

Dat kan uiteraard. Dan kom je gewoon om je wedstrijdticket naar de fanshop.
Let op! Zoals steeds worden tickets enkel afgeleverd na het voorleggen van ID en/of abonnement. De dag zelf zijn GEEN gratis tickets meer beschikbaar aan de loketten in Eupen.

Wij willen in elk geval opnieuw naar Brussel. Jullie ook?