× Home Over Ons Supportersclubs Kalender Fotos KustboysTV Forum Shop Contact

Na het einde van de zomertransfers en de 0/15 is KVO dringend op zoek naar een nieuwe start. Hopelijk maken vele Kustboys de verplaatsing naar Mechelen, aangezien we de laatste jaren altijd wel iets beleefd hebben 'Achter de kazerne' in Mechelen.

Nog niet ingeschreven voor de bus? Doe dat dan nog zo snel mogelijk!

Kustboys Den As
- Cafe Den As (17:00)
- Afrit/oprit Loppem (17:20)
- Wetteren (18:00)

Taverne Nr9
- Taverne Nr9 (17:00)

Zoals steeds kost een busverplaatsing €10 voor onze leden en €15 voor niet leden. Maak je nog zeker lid voor 30/09 aangezien je dan nog kans maakt op mooie prijzen! 

Volwassenen betalen €16 voor een staanplaats of €21 voor een zitplaats in Mechelen. Ben je jonger dan 18 jaar? Dan kan je al voor €11 (staanplaats) of €16 (zitplaats) mee. let wel op: enkel zitplaatsen voor volwassenen te koop aan het loket in Mechelen. Een zitplaats voor de jeugd in kan je dus enkel in vvk bij KVO ophalen.

Maak je er liever een daguitstapje van? Ga je met de wagen
Stel je GPS dan in op de kruising tussen de Kerkhoflei en de Ziekebeemdenstraat. Er is geen parking voorzien, maar op deze plaats kan je aan de kant van de straat parkeren als KVO-fan.

Wat is er nog te doen in Mechelen?
Ga eens met de kinderen langs in 
Planckendael of Technopolis, ze zullen er zich rot amuseren! 

Het weekend van 09 en 10 september is er een herfstshopping in Mechelen, je kan naar hartelust over de Bruul wandelen en alle winkels een bezoekje brengen. 

LET OP: VERKEERSHINDER CAFE DEN AS & TAVERNE NR9
Op zondag 10/09 is er Open monumentendag. Hierdoor is er een parkeerverbod in de buurt van Café Den As. Wees dus op tijd aanwezig in de buurt aangezien er een omleiding is. Er kunnen ook problemen zijn rond Taverne Nr9 dus ook daar uitkijken. Meer informatie kan je vinden op de Facebook pagina van Kustboys Den As